DIY Kerstworkshoppakket Nummer 1 €49,50 UITVERKOCHT!!

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 10,00 (inclusief 9% btw)

Dit DIY pakket is voor een geweldig kerstcreatie die na de kerst prima bruikbaar is met andere thema`s.

Het stuk ziet er misschien wat moeilijk uit om te maken. Maar door de duidelijke uitleg die je erbij zult ontvangen icm het filmpje waarvoor je een link krijgt, moet dit helemaal gaan lukken! We hebben er opgelet dat deze pakketten mede door het filmpje door iedere volwassene kwa moeilijkheidsgraad gemaakt kan worden.

Ga jij voor dit stuk of toch liever één van de andere stukken? Bestel snel! op=op

Dit DIY pakket ontvang je in een leuke Workshopper zie foto, het zit vol met genoeg materialen die je nodig bent voor dit stuk. In je eigen kleur. de afmeting van deze ring is 55 cm doorsnee. Een prachtig object die zorgt voor een gezellige kerstsfeer in huis. Incl lampjes en batterijen.

Het is handig als je een lijmpistool kunt gebruiken, deze zit helaas niet inbegrepen ;)

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een stuk kan maken in zijn eigen kleur zoals jullie van ons gewend zijn tijdens de workshopavonden bij ons. Helaas is het dit jaar niet mogelijk om bij ons te komen een workshop te volgen, we gaan daarom ons uiterste beste doen het jou helemaal naar wens te maken. Vergeet daarom niet om te vermelden bij opmerkingen verderop in je bestelling welke kleurcombinatie je graag zou willen hebben. Door de vele kleuren kerstballen die wij op voorraad hebben kunnen wij een persoonlijk pakket voor je maken.

Deze pakketten kunnen worden opgehaald of bezorgd worden op de volgende datums:

  • Woensdag 2 december
  • Vrijdag 4 december
  • Dinsdag 8 december
  • Donderdag 10 december

Voor bezorgen vragen wij €2,50 per bestelling. (nier per pakket) Bezorgen is alleen mogelijk in ons eigen bezorggebied, Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, Wilsum, Ens, Kraggenburg, Nagele, Emmeloord

Afhalen is mogelijk in onze winkels te Ens en Kampen van 9.00 uur tot 17.30 uur op de door jou aangegeven datum.

We missen het enorm onze gezellige workshopavonden! Maar vinden het ontzettend fijn iedereen die meedoet op deze manier toch te voorzien. 

Heb jij een kortingscode van je werkgever ontvangen? Vul deze code in bij kortingscode, het bedrag verrekenen wij met je werkgever, het restant betaal je zelf bij. Na het plaatsen van je bestelling zal je werkgever deze bestelling ook ontvangen.

Voor de ophalers vragen wij een aanbetaling van €10,- per pakket, laat je het pakket of pakketten liever bezorgen? Dan kun je het bedrag gelijk via Ideal voldoen.

Wij hebben zin om deze pakketten voor jullie samen te stellen!

Let op! Het is ivm de drukte alleen mogelijk om complete pakketten af te nemen.

Voor vragen verzoeken wij jullie ons te mailen info@alliningrid.nl hier kunnen wij eventuele vragen beantwoorden.

 

 

 

 

© 2016 - 2021 Alliningrid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel