Navigatie

Privacyverklaring

Privacy verklaring All In ingrid

Versie 1.0

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 mei 2018 en zal indien nodig bijgesteld worden.

Het is dus raadzaam om regelmatig de privacy verklaring te lezen.

 

Wie is All In ingrid?

All In ingrid staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 32135538.

Hanzeplein 15 8262 WN Kampen (Overijssel)

Baan 59 8307AT Ens (Flevoland)

 

Waar gebruiken we jouw gegevens voor?

 

Nou dat klinkt nogal spannend, maar echt hé; ik vraag niet naar je pincode!

Laten we voorop stellen dat ik mij zeer bewust ben van het vertrouwen dat je in mij en All In ingrid stelt. Het is dan ook mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen.

Let wel; deze privacyverklaring is enkel van toepassing op de diensten die All In ingrid levert.

 

Ik zal je hieronder uitleggen welke gegevens ik van je verzamel en waarvoor deze dienen.

 

SSL-verbinding

Mijn webshop draait op een format van Mijnwebwinkel en hierbij vinden alle activiteiten plaats via een beveiligde SSL-verbinding.

Wanneer er iets niet in orde is op de website, krijg ik hier direct een melding van en lost Mijnwebwinkel dit probleem op.

 

Contact

 

Van mij zul je nooit rare telefoontjes of mailtjes ontvangen waarin ik vraag naar je gegevens.

Mocht er nou eens een huisnummer niet kloppen of de postcode is niet goed ingevuld, dan zal ik je uiteraard wel even contacteren.

 

De e-mailadressen alliningrid@outlook.com en het telefoonnummer 038-3325047/06-82680949 zullen hier voor gebruikt worden.

 

Gegevens van een bestelling en/of e-mailcontact

Wanneer je bij mij een bestelling plaatst vraag ik je naar je NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats), je e-mailadres en telefoonnummer.

 

Deze gegevens heb ik nodig om:

- jouw bestelling te kunnen versturen

- jou te kunnen contacteren over vragen met betrekking tot de bestelling

 

Nadat jouw bestelling is verzonden, wordt de factuur gearchiveerd in onze administratie.

Deze administratie bewaren wij 7 jaar volgens de nu geldende wettelijke eisen van de Belastingdienst.

 

Onze e-mails worden maximaal 1 jaar bewaard.

Dit om wellicht vragen te kunnen beantwoorden m.b.t. de bestelling nadat deze geleverd is, i.v.m. eventuele lopende garanties en het herroepingrecht.

 

De gegevens worden na deze termijn op een gedegen wijze vernietigd.

Derden

Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht.

 

Welke derden zijn betrokken bij jouw persoonlijke gegevens?

- MyParcel (PostNL) ; de bestellingen worden verzonden via Myparcel, hiervan ontvang je e-mails om je op de hoogte te houden van het transport van jouw bestelling

                Bekijk hier het privacy beleid van MyParcel

 

- Mollie Payments; Mollie is de betaalprovider, zij zorgen voor een uiterst veilige betaalomgeving.

                Bekijk hier het privacy beleid van Mollie

 

- Mailchimp; wanneer je er voor hebt gekozen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en acties (wees niet bang;  ik verstuur niet zo vaak een mailtje!) middels de nieuwsbrief, gebruik ik hiervoor Mailchimp.

Wanneer jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, dien je dit eerst nog te bevestigen voor je daadwerkelijk de nieuwsbrief ontvangt. Misschien een beetje dubbel, om 2 keer te bevestigen, maar hé; beter te vaak dan te weinig ;)

                Bekijk hier het privacy beleid van Mailchimp

Gegevensbeveiliging en bewaartermijn persoonlijke gegevens

Alle verstrekte gegevens worden op een beveiligde server en computer bewaard.

Zoals hierboven vermeld worden jouw e-mailgegevens na 1 jaar en de NAW- en bestelgegevens na 7 jaar op een gedegen wijze vernietigd.

Cookies

 

Wanneer je gebruik maakt van mijn website, kan enige informatie worden opgeslagen (op jouw eigen computer, tablet, telefoon e.d.).

Cookies slaan geen persoonlijke informatie op, maar kunnen je browser helpen om jouw wat makkelijker over het internet te laten surfen.

Deze cookies kun je uitzetten, maar beperken wel het gebruik van de website en diensten.

In sommige gevallen plaatsen social media ook cookies, ook hiervoor geldt dat er geen persoonlijke informatie wordt opgeslagen.

 

Naast deze gewone cookies maak ik ook gebruik van de cookies van Google Analytics.

Deze cookies helpen mij scherp te houden om mijn webshop te verbeteren en ook deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

Ze laten mij bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers ik heb gehad in een periode van 7 dagen of hoeveel mensen er naar een bepaald product hebben gekeken.

Voor mij van belang om gefocust te blijven, maar wie die poppetjes allemaal zijn die een bezoek aan de webshop hebben gebracht?! Ik zou het niet weten, so don’t worry!

 

Wellicht ten overvloede; met Google heb ik een bewerker-overeenkomst gesloten, dit betekent dat zij ook geen persoonlijke informatie opslaan die terugleidt naar jou.

Doeleinden

Jouw gegevens worden dus enkel en alleen gebruikt om met jou te kunnen corresponderen over jouw bestelling en deze te verwerken en te versturen.

 

Persoonsgegevens opties

Alle bezoekers aan de website wordt de mogelijkheid geboden tot het inzien, veranderen en/of het elektronisch verkrijgen of verwijderen           van alle persoonlijke informatie die op het moment aan mij is verstrekt.

(Recht van dataportabiliteit, recht van bezwaar en recht op gegevenswissing).

 

Uitschrijven nieuwsbrief

 

Indien je de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kun je gebruik maken van de link in de laatst verstuurde nieuwsbrief.

Werkt de link niet? Neem dan contact met mij op zodat ik dit voor je kan oplossen.

Verwerking communicatie

Ben jij het niet eens met de gegevens die ik van jou verwerk of wil jij gegevens laten aanpassen of verwijderen?

Neem dan contact met mij op (zie contactgegevens aan het eind van deze verklaring).

 

Natuurlijk heb jij ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Ben jij jonger dan 18 jaar?

De website van All In ingrid is voor een ieder toegankelijk.

Wanneer je jonger dan 18 jaar bent mag je geen persoonlijke gegevens verstrekken zonder toestemming van een ouder en/of voogd.

Helaas is dit voor mij niet te controleren, maar mocht ik na het ontvangen van gegevens twijfelen over jouw leeftijd, om welke reden dan ook, zal ik hierover contact met je opnemen.              

 

Datalekken

Als webshop-ondernemer ben ik verplicht om bij eventuele datalekken een melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wat is een datalek?

Dit is een incident met betrekking tot de beveiliging van persoonsgegevens, waarbij een onbevoegd iemand; toegang heeft gekregen tot, wijzigingen heeft aangebracht in, gegevens vernietigd van, of gegevens heeft laten vrijkomen – van persoonsgegevens, zonder dat dit de bedoeling was.

 

Gelukkig is dit nog nooit gebeurd, maar mocht hier in de toekomst onverhoopt toch sprake van zijn, zullen wij jou hiervan op de hoogte stellen per e-mail.

 

Vragen en/of opmerkingen

Deze privacyverklaring wordt regelmatig door mij getoetst aan de wettelijke eisen dit op het moment gelden.

Heb jij toch nog vragen en/of opmerkingen ten aanzien van deze privacyverklaring?

Neem dan contact met mij op:

 

All In ingrid

 

Hanzeplein 15

8262 WN Kampen

038-3325047

 

Baan 59

8307AT Ens

06-82680949

 

alliningrid@outlook.com

© 2016 - 2018 Alliningrid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel